Werkwijze

Intake
Voorafgaand aan de behandeling wordt gestart met een intake gesprek. Ter voorbereiding ontvang je een intake formulier.  De kosten voor een intake bedraagt 90 euro en duurt 2 uur.

Tijdens de intake ontvang je een uitgebreide uitleg over de Vision of Life methode waarmee gewerkt wordt tijdens de sessies. Zodat je weet wat je kunt verwachten. Met behulp van het intakeformulier gaan we in gesprek over jou situatie en wordt je hulpvraag in kaart gebracht. Wanneer dit helder is
formuleren we een passende ingangszin. De ingangszin wordt het doel waar we aan gaan werken tijdens de sessies. 

Vervolgsessies
Tijdens de vervolgsessies wordt teruggeblikt op de vorige sessie. We werken iedere sessie verder aan de ingangszin, het doel die we tijdens de intake hebben geformuleerd. 

Kwaliteit en professionaliteit
Bureau Switch werkt volgens de Vision of Life methode en is aangesloten bij beroepsvereniging CAT. De Vision of Life Methode is een zeer effectieve methode om problemen en vraagstukken bij de kern aan te pakken.

Samenwerking
Tijdens retraites, opleidingsdagen, intervisie en andere plekken waar gewerkt wordt aan bewustwording en persoonlijke groei kan Bureau Switch een mooie aanvulling zijn op het programma. Deelnemers beleven een ultieme ervaring door persoonlijke begeleiding en ondersteuning in het proces wat zij op dat moment doorlopen. Neem voor meer informatie en het verkennen van mogelijkheden vrijblijvend contact op.

Ervaring van andere bij Bureau Switch

“Ik kwam bij Lina terecht met het gevoel van weinig zelfvertrouwen en niet voor mezelf durven kiezen. De fijne en rustige benadering van Lina gaf mij direct een veilig gevoel. Met al een aantal behandelingen achter de rug en het huiswerk wat ik mee krijg, begin ik nu verschil te merken. Stap voor stap word ik bewust welk gevoel van mij is en wat niet, waardoor ik gemakkelijker onderscheid kan maken en niet te lang in een emotie blijf hangen. Er wordt voor mij steeds duidelijker wat het verschil is tussen wat ik wil en wat ik nodig heb. Ik zit nog midden in mijn traject, maar voel nu al dat ik er nu al sterker uit ga komen!”

“Hallo allemaal, ik ben een 49 jr vrouw met PTSS en een burn-out. Ik was al ruim 5 jr bezig bij een psycholoog, toen ik de kans had om deze therapie te volgen. En ik moet echt zeggen, dat sinds ik bij Lina mag zijn, mijn herstel veel sneller gaat. Het mooie is dat je innerlijke ik aangeeft hierbij wat wel en niet mogelijk is bij de therapie.. Ik heb tools gekregen om emoties die vast zitten op te schonen. En dat werkt letterlijk bevrijdend. Ook een aantal fysieke klachten zijn daardoor verdwenen. De weg die je aflegt is intensief en het zo waard.!
Mijn leven is positief verandert in een al niet te lange tijd. Het voelt nu al lichter en rustiger.
Je moet wel 100% achter staat en het de tijd geven. Dit proces is het 100 % waard!.
Lina is een lieve vrouw en makkelijk te benaderen”.

’ Mijn ervaring met Lina als therapeut was heel waardevol. Ze nam rustig de tijd voor mijn aankomst, en begon pas toen ze zeker wist dat ik mij comfortabel en op mijn gemak voelde. Ze onderzocht zorgvuldig mijn hulpvraag en na mijn instemming gingen we aan de slag. Een mooie ervaring die op een diepe laag werkt.  Ik gun iedereen deze ervaring bij Lina.’’

“Lina gaf mij meteen een gevoel van vertrouwen en rust. Wat fijn. Door haar werkwijze werd ik mij bewust van mijn gedrag. Dit gaf mij goeie inzichten en heeft mij verder geholpen. Doordat blokkades werden verwijderd en mijn zelfvertrouwen toenam door de sessies heb ik nu meer energie en levenslust. 
Gun het jezelf!”