Visie

Bureau Switch werkt vanuit een holistische en complementaire visie welke gelooft in de kracht van samenwerking. Verschillende factoren dragen bij aan het geheel. Er is niet slechts één oplossing, de beste oplossing. De ene vorm van hulp, sluit een andere vorm van hulp niet uit. Net zoals er vaak verschillende oorzaken te vinden zijn voor problemen, zo zijn er verschillende manieren die bijdragen aan de oplossing.

“Verandering begint bij ons zelf”

Als we iets ervaren dat we niet fijn vinden, willen we daar zo snel mogelijk van af.  We verlangen naar iets wat we niet hebben, of willen juist af van wat we wel hebben. Bij het oplossen van problemen kiezen we bewust en onbewust voor de weg van de minste weerstand en doen we wat op dat moment het beste voor ons is. Het kan zijn dat het niet voldoende helpt, of dat het probleem steeds terugkeert.  

We mogen ons meer bewust worden van wat er onbewust gebeurt en op een nieuwe manier leren kijken naar problemen en uitdagingen die we op ons pad krijgen. Wanneer we dat doen, ontstaat ruimte voor verandering en groei. Hierdoor kom je in je kracht te staan en ben je veel beter in staat  regie te nemen over jouw leven. Jij bent uiteindelijk de kapitein van je eigen schip. 

Missie

Bureau Switch heeft als missie om mensen in hun kracht te zetten. Je krijgt wat je aan kunt zeggen ze wel eens. Dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Een kant en klaar antwoord of oplossing heb ik niet. Wel kan ik je ondersteunen in jou proces en je op weg helpen door jou  in je eigen kracht te zetten.

“Ieder mens verdient het om de mooiste reis te maken die er is, namelijk de reis naar binnen”.