Mijn naam is Lina Floris.

Ik ben geboren in Colombia en opgegroeid in Nederland. Ik woon in Alkmaar en ben moeder van twee dochters. Samen met mijn partner en zijn twee zoons delen  en beleven wij het leven. Ik ben werkzaam als Adviseur, gericht op kwaliteitsmanagement. Daarnaast heb ik mijn eigen praktijk, Bureau Switch.

Het willen helpen van andere zit in mijn aard. Ik heb jaren als hulpverlener gewerkt en ook privé hielp ik vaak bewust en onbewust mensen om me heen. Het is een thema in mijn leven net zoals spiritualiteit dat is. Al op jonge leeftijd was ik bezig met levensvragen en maakte ik spirituele ervaringen mee. 

In 2018 ben ik gestart met scholing. Ik heb daarbij  intuïtieve vaardigheden van helder weten, helder zien en horen verder ontwikkeld. Ik wist dat ik ooit in de toekomst iets met mijn kennis en kwaliteiten zou gaan doen. Ik wist alleen nog niet hoe en wanneer.

Tot ik in een rollercoaster terecht kwam en mijn beide ouders verloor. Dit was een zwaar en gelijktijdig een bijzonder en leerzaam proces. Met dank aan deze bijzondere periode waarin ik veel heb geleerd over mijzelf en mijn levensdoel is Bureau Switch ontstaan.

” Op deze plek dank ik mijn ouders Loek  en Jeannette Floris voor hun onvoorwaardelijke liefde. Voor alles wat zij voor mij deden en nog steeds voor mij doen”.